måndag, oktober 16, 2006

Satans Modell!

Usch. Min modell blir inge bra =/ Symaskinen matar lixom inte lika fort på plasten och tyget, den matar tyget fortare så att det blir rynkigt. Sug. Men jaja. Funderar på att göra en ny till mej sen. Bara för att jag vill ha en fotosak. Men då bara av plast, inget tyg. SKulle gå så jävla fort om de bara var plast. Får göra färdigt den imorn. Eller rättare sagt; jag MÅSTE göra klart den imorn. För den ska in på onsdag. Men jag slutar tidigt på onsdag så jag kan stanna kvar och göra färdigt loggboken och göra en ritning i inventor. Hoppas jag får bra betyg ändå.

Just det, idag hade vi prov i webdesign. Gick rätt dåligt tror jag. Jag menar, jag trodde vi skulle få koda en sida på datorn, men inte då. Vi fick istället ett papper med massa jävla koder som vi skulle veta hur dom blev, och framesets som vi skulle skriva koden till osv.. Inte så lätt. Och hexadecimaler, som jag inte lärt mej. Men det är ju #00EEFF, så är ju 00 hur mycket rött det är, EE hur mycket grönt, och FF hur mycket blått det är...tror jag. :P
Så har vi haft kemi oxå. 6.022*10^23
Haha. Det är iaf en Mol, och en mol är ett antal. Och så vet jag oxå att om man täckte hela Danmark med 1 mol sandkorn så skulle det bli 1,5 km tjockt :O intressant va? ;) Jag kan inte hjälpa det, men det är domdär onödiga grejjerna, som fastnar i mitt huvud.

Blev lite deppig ett tag idag oxå, för jag läste en rätt äcklig blogg på lunar. Men det gick över.
Jag har pratat med älsklingen i telefon två gånger :) Han är hos Petter och lanar. Bara över dagen, dom spelar dota, dom små pöjkarna ^^,
Men Anette skulle hämta honom vid 22 sa min älskling, och då ska han ringa mej när han kommer hem :) :) :) Längtar. Fast mest längtar jag till fredag. Då jag får träffa min älskade älskliga älskling igen! :) Jag åker hem till han igen. Anette tyckte det, så hon får träffa han lite. Vi ska kanske gå på bio, och den här gången ska vi se till att ta oss till badhuset i mora oxå :)
För det blev ju inte så i lördags. Vi åkte till Mora så skulle vi shoppa lite och sen åka och bada. Men när vi kom till badhuset så var det ju såklart stängt. ; / menmen, that´s life :P Vi hyrde Flightplan med Jodie Foster, och åkte hem och kollade på den :) Sen kollade vi på Det Levande Slottet (som jag redan har sett) men jag somnade såklart som en stock! :D Men det gjorde inget (för jag har ju som sagt redan sett den förrförra helgen med Olof)
Var himla kul på Emils 18-års fest som vi var på! :) :) Jag drack verkligen lagom mycket. Eller lite.. :P Och Ponta som han heter har jag hört, var DJ, så hade dom lasergrejjer och rökmaskin. Asballt! :)
På lördagen åt vi skitgod älgfilé som Tommy både hade lagat och skjutit (höll på att skriva jagat och skjutit, men det är iof oxå sant :P). Och på söndagen lagade jag och Olof köttfärssås och spagetti :)
Blev riktigt sorgligt som vanligt igår när jag skulle åka hem :( Jag hatar att säga hejdå...till min älskling..
Men nästa helg så ska han följa med mej tillbaka på söndag kväll och vara kvar till tisdag förmiddag :) Ska bli så underbart :)
Nästa helg ska vi testa på nåt nytt va? ;)
Juste. Tror min mens har minskat skitmycket nu när jag tar p-piller. För jag har tagit vita piller nu, och jag blöder fortfarande knappt nånting! :O Skönt som fan är det :) Och inte spec irriterad längre heller, tror dom funkar för mej konstigt nog! :)

Nu ska jag... Ja, vad ska jag göra? Längta efter min Olof tror jag. Det behöver jag iof inte fokusera på, för det gör jag ändå varje minut..
Han är den underbaraste, finaste, vackraste, snyggaste och snällaste som finns! Och han är min pojkvän...! :) <3<3<3

1 kommentar:

Olof sa...

Älskling!! :) Du är så himmla fin! Vilken lång blogg :) Roligt att läsa! =) Du skriver så bra. Älskar dej så otroligt mycket gumman! Saknar dej också.. hela tiden!! //Din Olof, Alltid din!