onsdag, augusti 08, 2007

Nattbad

Klockan är 07.54.
Jag har skjutsat Bettan till busshållplatsen för typ en timme sen nu. Och kan såklart inte somna om, men det gör inget. Jag ska snart ta en säsong med Gilmore Girls och gå ner och mysa i soffan :) Tjejerna ligger fortfarande och sover. Utom Bettan, som efter 2 st IG i 2:an, vackert får gå på sommarkursen. Jag önskar henne lycka till. Men det där kommer hon klara :)
Som sagt, innan jag gosar ner mej i soffan för lite Gilmore Girls tänkte jag berätta lite om igår. En av de underbaraste kvällarna på hela sommaren.
Mina älskade flickor kom ut till mej här på landet dåraa. Blev lite förseningar och så, de skulle egentligen komma runt 13 och jag och pappa skulle hämna dom i torsång med båten. Men när vi precis startat båten så ringer Bettan och säger att bussen från skräddarbacken var försenad, och att dom missat torsångsbussen. Typiskt. Men jag och pappa tar en tur med båten ändå, och jag körde lite. Det var helt underbart varmt väder, så det var skönt att vara på sjön :)
Anyway, vid 16 kommer dom hit iaf. De fick skjuts av Göran, Liza&Beckas pappa. Vi lägger oss i solen och steker. Liza övertalar oss att bada. Och efter några timmar gick vi in och lagade tacos. Det gick snabbt eftersom jag varit så jäkla smart att förbereda alla grönsaker innan :P
Efter det bestämmer jag och Liza oss för att göra chokladbollar - men jag hittar inget pärlsocker. DAMN. Så vi bestämmer oss för att göra kladdkaka istället. Då hittar Liza pärlsockret! Så vi återgår till att göra chokladbollar. Ända tills jag inser att vi inte har nå havregryn. DUBBLE DAMN! Så det blev kladdkaka. Så vi slänger in den i ugnen, ställer alarm på mobilen, och går ner och tar ett andra dopp :) Refreshing! (haha, det passade SÅÅ in där!) Sedan gick vi upp till mitt rum och kollade på Linas kvällsbok (som jag BTW redan sett 2,5 gånger, men den är bra ändå), och vi blev alla kära i Ivar ;)
Sedan gjorde vi iordning kladdkaka och fruktsallad (som jag oxå förberett, haha) och tog med oss levande ljus ner till bryggan. Det var helt otroligt. Det var vackert. Det var mörkt, stjärnklart och ganska varmt i luften. Och man såg gatlyktorna på andra sidan sjön. Där satt vi i ungefär 2-3 timmar och pratade och myste :) Det är en sån där kväll som man kommer komma ihåg - Länge.
Och inte nog med det, efter det så var det dags för ett försenat midnattsbad - Topless! ;-)
Vad säger ni om det va? :D Och om jag säger såhär då, det finns dokumenterat.
Sedan gick vi in, och somnade väl ungefär vid 3. Jag har med andra ord sovit ca 3 timmar och en kvart inatt.

Tjejer,
Ni är grymma, och jag älskar er.
Jag menar det <3

Kom ihåg att bröstvårtor kan vara jävligt farliga! xD

Juste! Vi har en ny låt! :)

free music


/L

1 kommentar:

Olof sa...

Va kul att höra att ni hade roligt! =) verkligen. Verkade nice det där! ^^ Speciellt nattbadet ;) haha :P